Modernūs dizaino sprendimai

Lamelės ( Sienų lentjuostės)

Sienų lentjuostės yra patraukli interjero apdaila, kuri yra labai populiari. Jie turi daug privalumų. Be estetinių ir dekoratyvinių priežasčių, jie izoliuos kambarį ir pagerins jos akustiką. Jų papildomas privalumas yra montavimo paprastumas.

ERKADO sienų lamelės yra Premium ir ST CPL faneruotės, kurias galima derinti pasirinktais deriniais. Platus dekorų asortimentas leidžia juos priderinti prie bendro interjero dizaino ir stiliaus. Didelis šio sprendimo privalumas – pasirinkimo laisvė, kuri padės pasiekti norimą efektą. Taip pat verta pabrėžti, kad sienų lentjuostės gali būti sėkmingai naudojamos kaip unikali, erdvi sienų apdaila biuruose, priėmimo kambariuose, konferencijų kambariuose ir laukiamuosiuose, kurie jų naudojimo dėka įgaus šiltą ir jaukią atmosferą.

Dekoratyvinio intarpo plotis 8 mm ir 50 mm

Lamelės (3 vnt.)

46,00 
Platus dekorų asortimentas leidžia priderinti lentjuostes prie bendro interjero dizaino ir stiliaus. Didelis šio sprendimo privalumas – pasirinkimo laisvė, kuri padės pasiekti norimą efektą. Taip pat verta pabrėžti, kad sienų lentjuostės gali būti sėkmingai naudojamos kaip unikali, erdvi sienų apdaila biuruose, priėmimo kambariuose, konferencijų kambariuose ir laukiamuosiuose, kurie jų naudojimo dėka įgaus šiltą ir jaukią atmosferą. Galima naudoti kaip akcentą interjere, nebūtina derinti su durimis. Puikiai dera su  visomis ERKADO durimis.
Pasirinkti savybes

Sienų lamelių komponentai

Atskirų sienų lamelių sistemos elementų komercinis ilgis yra 2750 mm, tačiau kiekvieno gaminio gamybinis ilgis yra 2800 mm ir pristatomas tokio ilgio, o 25 mm kiekvienoje pusėje yra atsarga, leidžianti lengvai savarankiškai pjauti prieš montuojant. taip pat rezervas transportavimo pažeidimo atveju. Sienines lentjuostes taip pat galima montuoti be adapterio tiesiai prie sienos naudojant tik montavimo juostą, ant kurios montuojame dekoratyvinę juostelę. Dekoratyvinės juostelės (įskaitant montavimo juostelę) galima įsigyti tik po tris, pvz., 3 vnt., 6 vnt., 9 vnt. ir tt Galiniai dangteliai yra visų dekorų ir naudojami dekoratyvinės juostelės pjūviui užmaskuoti. Vienoje dangtelių pusėje yra lipnus paviršius.

Vienas modulis apima:

  • adapteris – kiekis pakuotėje: 1 vnt,
  • galinė juostelė – kiekis pakuotėje: 1 vnt,
  • dekoratyvinė juostelė 3 vnt.+ montavimo juostelė 3 vnt.

Kaip sumontuoti Erkado sienines lentjuostes?

Vaizdo įrašas su sieninių lentjuosčių montavimo instrukcijomis – variantas su adapteriu.

Kaip sumontuoti Erkado sienines lentjuostes?

Vaizdo įrašas su sieninių lentjuosčių montavimo instrukcijomis – variantas be adapterio.

Related Posts

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *